Home

Descoperă ce fantezii ascunse au femeile

Acasa singure si plictisite, multe femei isi vor petrece ore intregi cautand porno Alții vor fantezi în secret în moduri pe care nu le bănuiești niciodată; acestea variază de la întâlniri sexuale cu celebrități până la culcare cu un alt partener!

Femeile, la fel ca multe alte creaturi, tânjesc adesea relații intime cu străinii ca o scăpare. Deoarece instinctul nostru sexual natural s-a socializat și s-a diminuat de-a lungul timpului, aceste fantezii ne ajută să ne reconectam la dorința noastră sexuală primordială, în timp ce explorăm situații care nu sunt posibile în viața reală, fără a ne îngrijora de sentimentele rănite, de a fi pedepsite sau de a jigni pe altcineva.

Femeile apelează adesea la cei pe care îi cunosc deja pentru fanteziile lor sexy de străini – prieteni, membri ai familiei sau colegi de muncă. Își poate imagina că are întâlniri sexuale cu aceste figuri familiare – fie că este soțul celui mai bun prieten al ei sau chiar un tip de livrare care i-a adus pachete – făcând fantezia cu atât mai atrăgătoare, deoarece acești bărbați au de obicei o formă de legătură între ei și ea; făcând acest tip de fantezie nu numai romantic și pasional, ci și de ajutor pentru a ajuta la reconcilierea oricăror inconsecvențe între modul în care se prezintă în exterior și cine este cu adevărat în interiorul ei.

Femeile pot fantezi despre a deveni alter ego-urile lor în timpul sexului. De exemplu, o femeie profesionistă modestă s-ar putea imagina că este majoretă sau chiar striptiză în timpul culcării! Nu numai că poate fi satisfăcătoare din punct de vedere sexual și terapeutic în același timp; a fi cineva diferit în timpul sexului oferă o ieșire pentru a ușura orice presiune pe care o simte în alte aspecte ale vieții sau la locul de muncă.

Multe femei pot fantezi despre sex in grup – o fantezie adesea controversată, dar foarte comună printre ele. Poate decurge din socializare pentru a evita promiscuitatea, astfel încât femeile își asumă adesea roluri de victimă în aceste fantezii pentru a satisface impulsurile sexuale sau pentru a se menține suficient de sigure. Din păcate, totuși, astfel de fantezii ar putea duce la probleme nesănătoase de imagine de sine mai târziu.

Există, de asemenea, riscul ca ea să fantezeze să facă sex forțat fie cu un bărbat necunoscut, cu cineva căruia nu îi pasă în mod special sau cu cineva care îi displace foarte mult.

What is your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Home